KaNeMiCiLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-.-

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
En iyi yollayıcılar
JaCKaL
Klan Tanıtımları Vote_lcapKlan Tanıtımları Voting_barKlan Tanıtımları Vote_rcap 
X-F1RE
ByDeJaVu
LordLyzer
sekolakis
Vampire-Knight
Sivaslı
***MEHMET***
akdenizli
darkmind
Kimler hatta?
Toplam 4 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 4 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 132 kişi Perş. Eyl. 26, 2024 7:59 am tarihinde online oldu.
Online Okey
Klan Tanıtımları Icon_minitimePaz Tem. 20, 2008 3:54 pm tarafından X-F1RE
Oyun bölüme online okey eklenmistir ister üye olun isterseniz üye olmadan oyuna girin herkeze iyi oyunlar dilerim..

Yorum: 3
İlk konunuz
Klan Tanıtımları Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 12:05 pm tarafından X-F1RE
Forumunuzun yönetimini kullanmaya başlamadan önce bu bilgiyi okuyunuz:

Yönetim Paneli’ne nasıl erişilir ?
En üstteki menüde Giriş yap’a tıklayın, yeni bir pencere açılacaktır. "Admin" kullanıcı adını ve kayıt esnasında belirlediğiniz şifreyi girin. Kaybettiyseniz veya unuttaysanız buraya tıklayın. Giriş yaptıktan sonra sayfanın en altındaki "Yönetim Paneli" linkine tıklayın..

Görünüş …[/b:e69d]

Yorum: 3
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde KaNeMiCiLeR adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde KaNeMiCiLeR adresi saklayın ve paylaşın

Klan Tanıtımları

+7
memo024
darkmind
Sivaslı
hakanx
naku
JaCKaL
X-F1RE
11 posters
YazarMesaj
X-F1RE
Admin
Admin
X-F1RE

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 4:40 pm

Bu Bölümde Isteyen arkadaslar kendi klanlari hakkinda tanitim yapabilirler...
http://kanemici.yetkinforum.com
JaCKaL
Moderatör
Moderatör
JaCKaL

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 5:40 pm

Twisted Evil JaCKaLLL-DrAC [JaCKaLLL] Twisted Evil

affraid affraid affraid

Kurtları Ya Tam Susturacağız Yada KAN Kuturacağız!!!!
Bize Güvenin Birliğimize Katılın!!!

Gerçi Bizi Tanımayan Yoktur Ama Ben Yinede Belirteyim Mekanımız SERVER 5 pirat

En son JaCKaL tarafından Perş. Tem. 17, 2008 1:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
http://www.yeniufuk.org
naku
Moderatör
Moderatör

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 9:55 am

_AJAN_
KLANINA ALTINA OYNAYAN VAMPİR ARKADAŞLARI BEKLERİZ Wink
TERBİYESİZLER HARİÇ Smile
hakanx
Co-Administrator
Co-Administrator

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 11:59 am

serverlarınızıda belirtseydiniz arkadaşlar güzel olurdu Smile
Sivaslı
Moderatör
Moderatör
Sivaslı

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 1:04 pm

server 2 sivasli 105 kademeyim
saglam bir düsman ariyorum kendime
sıkıldım artık yaw lol!
Misafir
Misafir

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 12:42 am

s5--CHUPACABRAS acımas Wink
darkmind
Co-Administrator
Co-Administrator
darkmind

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 7:22 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Klanımızda Altın Sıralaması İlk 50
1-ARICA
2-Bymemin
3-ByGizLi
4-cCc-Lycannn-cCc
9-Pecador
18-lycan000
22-minem1995
25-TheBlooD
28-ozgurcocuk42
31-gececi1972
33-beterbocek16 (EFSANE)
41-3viLsting.
42-cubacabras

48-takaskos
Ganimet sıralamasınıda yazarsam düşünün
Muhteşem KAdro...

Diğer Oyuncularımızda Birbirinden qüçlü oyuncular bu sadece altın sıralaması

Forumdaki bu tanıtıma yorum veriyorum :
http://board.bitefight.net/thread.php?postid=911965#post911965

foruma bakın ve yorumlayın . kapalı hesaplardan bahseden yok. 150 sene önceki dedelerinin savaş madalyasını gösterip savaşa kendileri katılmış gibi böbürlenen adamlara dönmüş bunlar. dedeleri o madalyayı gerçekten hak etmiş mi ? , üç kağıtçı mı ? sorgulayan yok. Bol keseden salla gitsin.
X-F1RE
Admin
Admin
X-F1RE

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 11:28 pm

heheh wallahi abicim herkez isine geleni yaziyor anlasilan ... Ben yorum yapmaktan biktim acikcasi Smile) oyuzden susuyorum anlayan anladi zaten Smile)
http://kanemici.yetkinforum.com
memo024
Team
Team
memo024

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 12:10 am

kaç sene öncekini koyuor bunlar anlamadım valla kendilerini üstün sanıyorlar gercekler ortada bu kurtcuklar adam olmaz Laughing Laughing
JaCKaL
Moderatör
Moderatör
JaCKaL

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 12:18 am

Ben Size Her zaman Soyluyorum Arkadaşlar..

KURTLARI YA TAM SUSTURACAĞIZ YADA KAN KUSTURACAGIZ!!!
http://www.yeniufuk.org
darkmind
Co-Administrator
Co-Administrator
darkmind

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 12:42 am

Sevgili kardeşim maalesef susturma kusturma işi öyle kolay olmuyor.Kendi forumumuzda adamı konuştururusan , ne susturursun ne de kusturursun.Burası Kanemiler forumu ise burada forum sahiplerine hesap vermek düşer. Kafasında sıkışan ufak fikirleri , beyni alamadığı için kulaklarından fışkırtanları foruma yetkili olarak alan forum sahibi bir kere daha düşünsün.!! ( Ağır oldu Erdinç ama tepem attı , forumu umuma kapat) Burası KANEMİCİLERE ait ise EĞER, beyni gelişmemiş adam gider oyunun resmi forumunda Öter.( zaten orada da kililendi) B E N İ M Ç Ö P L Ü Ğ Ü M D E işi ne ?? Heeeeeeyt Üleeeeyyyyn azdım ben ! Yorum yok. Yapanı atarım !

JUGGER

( Taze forum ukalası )
monalisa
Co-Administrator
Co-Administrator
monalisa

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 8:16 pm

oyunun forumunda da yazdığım gibi güçsüz kalacağını hissettiği zaman başka klanlarla birleşip en büyük biziz diyen bazı klanlar gibi olmadan, en güçlü ve en büyük olan tek klan KANEMİCİLER ve söylediğim sözün hala arkasındayım kurulduğu günden beri bu klanın admini olmaktan gurur duyuyorum lol! cheers
ByDeJaVu
Moderatör
Moderatör
ByDeJaVu

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 8:28 pm

bu genelde böyledir monalisa, her oyunda durum aynen budur.. hoş biz sizin alt klanınızız ve sizden ciddi yardım görüyoruz kademe dışı saldırılarda vb.. ( siz - biz ne oluyosa, onuda anlayamdım )

ama bakıyorum da, geçenlerde anımsarsınız, zuh@h@ diye bi klanla savaşa girmiştik ve bir gecede alaşşağı etmiştik, şimdide o klanın üyelerini, yeni savaşa girdiğimiz [CLup] klanında görüyorum.. sonrada atıp tutuyorlar, asarız keseriz diye.. ama bir oyun yada başka birşey, adı ne olursa olsun, birinciyi tebrik edecek, bükemedigin eli öpeceksin!
eger bir yerde birinci daimiyse onlar gercekten bu işi biliyordur..

ve son olarak avcı geçinen kurtcuklaradır sözüm;

AVCI NE KADAR AV BİLİR, TİLKİ DE O KADAR YOL BİLİR Wink
LordLyzer
Moderatör
Moderatör
LordLyzer

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 6:58 pm

birakin ya altın mış Very Happy

hep dövülüyolar sonra yok altın sıralaması felan nese boş işler insan olun yeter Smile lol!
_remedy_
Team
Team
_remedy_

Klan Tanıtımları Empty
MesajKonu: Geri: Klan Tanıtımları   Klan Tanıtımları Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 3:22 am

Server-5 Anti-Ottoman [Tek-Tek] Açıklama Yapma Gereksinimi Duymuyorum. Amacımız Büyük Klan Olmak Değil Sevlen Örnek Alınan Efendi Bir Klan Olmak Muhabbet Etmesini Bilen Seviye Koruyabilen Ve En Önemlisi Kendi İşini Kendi Halledebilecek Olan Dostlarımıza Kapımız Daima Açıktır.

İyi Forumlar . .

Klan Tanıtımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Klan Mesajlari Yardimlasma